Den ultimative guide til køb af julegave til en baby

Har du brug for inspiration til, hvad du skal ønske dig til jul, eller hvad du skal købe som gave? Vores flotte babyprodukter er perfekte julegaver til de helt små.

Til spædbørn på 0+ måneder

Det kan være svært og forvirrende at købe en gave til et nyfødt barn, især for personer, der ikke har så meget erfaring med børn. Men bare rolig, vi kan hjælpe dig! Med over 40 års erfaring i branchen kan vi sige, at vi kender babyer!
Vores babyprodukter er ideelle julegaver til nybagte eller kommende forældre, som ønsker det absolut bedste for deres små guldklumper.

Colour-sut

BIBS Colour-sutten er den originale BIBS-sut og har været på markedet i mere end 40 år. Nipplen er fremstillet i naturgummi og kan fås i forskellige former – rund, flad symmetrisk og anatomisk. Skjoldet er fremstillet i fødevareegnet materiale og er designet og produceret i Danmark/EU. 100 % fri for BPA og ftalater.

Køb BIBS Colour-sutter her >

Baby Bitie-bidering

BIBS-bideringe er perfekte at gribe om og bide i for små hænder og munde. De består af forskellige teksturer, som har en lindrende effekt på en babys kløende gummer – perfekt lindring til tænderne. 100 % sikkert, fødevareegnet materiale, der er fri for BPA og ftalater. Designet og fremstillet i Danmark.

Køb BIBS-bideringe her >

Suttesnor

Suttesnore gør hverdagen med en baby lidt lettere. De forhindrer sutten i at falde på gulvet eller jorden, så den hverken bliver beskidt eller væk. Produktet er til dig, der gerne vil kombinere brugervenlighed og funktionalitet med et flot design, der matcher din babys foretrukne BIBS-sut. BIBS-suttesnorene er fremstillet i økologisk bomuld, træ og nikkelfrit metal.

Køb BIBS-suttesnore her >

Babysvøb

Med et svøb føler din baby sig tryg og sikker, når han eller hun vænner sig til livet uden for livmoderen. Det skaber en følelse af sikkerhed for mange børn. Svøb virker fantastisk for nyfødte fra 0-3 måneder, og nogle spædbørn har glæde af et svøb op til 6-månedersalderen. BIBS-babysvøb er fremstillet i økologisk musselinbomuld.

Køb BIBS-babysvøb her >

Musselinklude

Musselinklude er et must-have til hverdagen med en baby. De kan bruges til at tørre gylp op med, når babyen skal bøvses, som et dække for din puslepude eller som en sut. Der er uendelige muligheder! BIBS-musselinklude er fremstillet i økologisk musselinbomuld.

Køb BIBS-musselinklude her >

Try-it-kollektion

Med BIBS Try-it-kollektionen får du fire forskellige sutter (Colour, De Lux, Supreme og Couture) sammen med et udvalg af fire forskellige nipple-typer (rund, symmetrisk og anatomisk) og -materialer (naturgummi og silikone). Så kan du og din baby afprøve og finde jeres foretrukne BIBS-sut.

Køb BIBS Try-it-kollektionen her >

Savlesmæk

Savlesmækken består af flere lag, der sikrer maksimal absorbering, og kan bruges til at opfange savl og gylp efter madning. Den kan også bruges som en moderigtig accessory såsom en halsvarmer under overtøj, der holder babyen varm i koldt vejr, idet det bløde stof dækker babyens hals. BIBS-savlesmække er fremstillet i økologisk musselinbomuld.

Køb BIBS-savlesmække her >

Loops

De fleksible og let aftagelige Loops er lige så praktiske, som de er kreative og sjove at lege med. Loops fungerer perfekt som en uro i barnevognen eller over sengen. De kan også bruges som en barnevognskæde og over bilsædet, puslebordet eller legemåtten. 100 % sikkert, fødevareegnet materiale, der er fri for BPA og ftalater. Designet og fremstillet i Danmark.

Køb BIBS Loops her >

Striktæppe

Striktæpperne er velegnede til alle stadier fra nyfødt til tumling og er en uundværlig del af babyudstyret til forældre, som elsker at svøbe deres børn og hygge med dem. BIBS-striktæpper er fremstillet i 100 % økologisk OEKO-TEX®-certificeret bomuld.

Køb BIBS-striktæpper her >

Sutteflaske

En sutteflaske lavet af borosilikatglas, som er kan tåle høje temperaturudsving og stød. Nipplen er specielt udviklet til at matche nipplen på den populære BIBS Colour-sut der minder om moderens bløde brystvorte. Nipplen har en anti-kolik ventil, for at sikre det bedste mælkeflow til din baby.

Køb BIBS-sutteflaske her >

 

Håndklæde med hætte

Dette håndklæde med hætte er fremstillet i 100 % økologisk OEKO-TEX®-certificeret bomuldsfrotté i høj kvalitet.  Det absorberende materiale og den bløde hætte gør det perfekt til efter badet. Et håndklæde med hætte er en uundværlig ting til nyfødte og babyer på 0-2 år.

Køb BIBS-håndklæder med hætte her >

Sutteboks

Sutteboksen fra BIBS er et multifunktionelt produkt, som ikke blot kan bruges til opbevaring af sutter, når du er på farten, men også som steriliseringskasse. Den er fremstillet i et 100 % fødevareegnet materiale, der er fri for BPA og ftalater. Designet og fremstillet i Danmark.

Køb BIBS-sutteboksen her >

Gavesæt

BIBS-gavesæt er den perfekte produktkombination til nyfødte og deres forældre.

Køb BIBS-gavesæt her >